京都大学ベトナム人同窓会 <平成22年>

Kyoto University Vietnamese Alumni currently has 55 members as Vietnam citizen. All of them are the former students of Kyoto University. The association is established in order to promote the image of Kyoto University in Vietnam, to connect the alumni with Kyoto university via the events, and to offer continued educational opportunities for alumni and Vietnamese students.

E-mail: ku.vietnamese.alumni*gmail.com (*を@に変えてください)
事務担当者:Assoc. Prof. Ta Thanh Van